Webwinkel

Webwinkel info

Mocht je iets zoeken en je kunt het niet vinden neem dan gerust contact met mij op. Daarnaast is er voor ieder  budget wel een leuk project of cadeau  te vinden. Ter informatie: Houd er alstublieft rekening mee dat vanwege de beperkte omvang van mijn atelier niet alle artikelen van de website ook in de winkel op voorraad zijn. Dit staat dan vermeld bij het product, uiteraard kan ik het product voor u bestellen en laten afhalen in het atelier.

Veel winkelplezier! 

✓ Levering binnen 2 tot 5 werkdagen

✓Indien een product (tijdelijk) niet voorradig is bij de importeur of fabrikant vanwege een  productietijd dan kan de levertijd met gemiddeld enkele weken oplopen. Indien dit meer dan 4 weken langer is dan de standaard levertijd dan is het mogelijk het betreffende product te annuleren.

✓Indien je meerdere producten hebt besteld dan worden die in principe samen verzonden.

✓ Veilig betalen met iDeal, Overschrijving of Pin

✓ Verzenden naar NL & BE al vanaf € 3,95

! Let op: ik ben voor wat betreft de levering en verzending afhankelijk van DHL!

Concept Store

Ik verkoop in mijn atelier unieke selfmade interieurobjecten van gerestyled materialen, ambachtelijke handgemaakte cadeaus in retro, vintage, realistisch, abstract, brocante maar ook industriële stijl. Alles ademt een authentieke,  creatieve en feel good sfeer uit. 

Opgesmukt is behalve Concept store een creatief atelier want het is een werkplaats waar  gecreëerd wordt en waar ook workshops en demonstraties worden gegeven!

Ben jij een amateur kunstenaar, maker of ontwerper? En ben je op zoek naar een mooie plek om jouw producten te verkopen/tentoon te stellen? Dan is Opgesmukt Concept store iets voor jou! 

Uiteraard kies ik de spullen met zorg uit, het moet uiteraard passen binnen mijn concept.

Dus maak jij mooie handemaakte tassen, herensieraden, lampen, kaarten, schilderijen en etc. dan ben ik op zoek naar jou. Je hoeft niet bij de KVK geregistreerd te zijn.

De voorwaarden om deel te nemen zijn:

– Wij kijken samen of jouw producten bij mijn concept past. 

– Je draagt 15% provisie van jouw omzet af. 

– Je betaald eenmalig bedrag van €15,00 administratiekosten. 

– Aantal producten die je aanlevert, is in overleg.

– Ik werk met een huur periode van minimaal 3 maanden (m.u.v. seizoen producten) 

– Opgesmukt is niet aansprakelijk bij schade door brand, water of diefstal. 

– Het tentoonstellen van je spullen is geheel voor eigen risico.

Concurrentie:

Iedereen wil uniek en origineel zijn met het aanbieden van zijn of haar producten. Echter is het voor mij niet mogelijk om daar 100% sluitende afspraken in te maken. Ik werk dan ook niet met een concurrentie bescherming, uiteraard doe ik mijn uiterste best om alle spulletjes zorgvuldig te selecteren. Als je overweegt jouw producten bij mij in het atelier te plaatsen, maak je zelf de keuze om hier mee akkoord te gaan.

Betaling en uitbetaling:

De huur factureer ik voorafgaand aan iedere maand, de opbrengst van jou verkopen maak ik in zijn geheel over de 1ste week van de nieuwe maand. Je krijgt van mij daar uiteraard netjes een betalingsbewijs van.

Heb je interesse of een vraag? 

Mail dan naar info@opgesmukt.nl  

Webwinkel meubels

Out With the old to make room for new…..

Vanaf vrijdag 7 januari tot de huidige voorraad op is, mogen alle kleine en grote gerestylde meubelen tijdelijk tegen aantrekkelijke actieprijzen weg. De prijzen die je ziet zijn de prijzen minus de korting, bij klein meubels is dat 10% bij grote meubels 15%.

I.v.m. huidige maatregels zijn alle meubels online te bestellen en af te rekenen, maar mogen wel zelf worden opgehaald. Heeft u geen auto dan kunt u eventueel gebruik maken van brenger.nl, het laten ophalen via brenger is geheel op eigen risico. 

~

Out With the old to make room for new…..

From Friday 7 January until the current stock is exhausted, all small and large restyled furniture can temporarily go away at attractive promotional prices. The prices you see are the prices minus the  discount, with small furniture that is 10%, with large furniture 15%.

Due to current measures, all furniture can be ordered and paid online, but can be picked up  yourself. If you don’t have a car, you can use Bringer.nl, pick up via bringer is entirely at your own risk.

 

Categoriën

Uitgelicht

Opgeknapte meubels

Webwinkel

Bij Opgesmukt worden vooral zelfgemaakte kaarsen verkocht. Ze zijn een lust voor het oog en bijna ieder exemplaar is uniek. Daardoor zijn het prachtige cadeaus voor verschillende gelegenheden of om jezelf iets moois te geven.

Volg Opgesmukt op social media