Maatwerk Door Opgesmukt

Algemene info

Ben je uitgekeken op die donkere koloniale kast of dat saaie grenen meubel? Is de kwaliteit nog goed, maar is de kleur of stijl na een aantal jaar niet meer naar je zin? Ik geef dit  soort meubels op verzoek een moderne make-over. Is jouw woning toe aan een nieuw kleurtje op de muren of wil je jouw woning een frisse uitstraling geven? Ook hiervoor kun je terecht bij Opgesmukt.

De kosten voor restylen meubels in opdracht of verven van je muur is afhankelijk van de grote van het meubel, de benodigde materialen, het soort bewerking, het aantal werkuren, etc. Hetzelfde geldt  ook voor het verven van de muur of muren. De precieze prijs voor jouw project spreek ik vooraf met je door. Beton ontwerp van een tafel, salontafel, vaas of overige is ook mogelijk, voor meer informatie hierover mail dan gerust. Prijzen hangen af van het formaat, gewicht, bekisting en ect, deze zijn dan ook niet opgenomen in de prijsindicatie.

Vraag gerust naar de mogelijkheden! Het restylen in opdracht van grote meubels vindt gewoon bij je thuis plaats. Tijdens de intake  kom ik langs met een kleurenwaaier, en bespreken wij de opties en de eventuele verftechnieken die we kunnen  toepassen. 

Voorwaarden:

Indien een meubel op maat gerestyled wordt dient de koper een aanbetaling van 25% van het afgesproken bedrag te voldoen voordat met het werk wordt begonnen. Mocht de koper alsnog afzien van aankoop, zal de aanbetaling dienen als vergoeding van de reeds door Opgesmukt gemaakte kosten.

Prijzen

meubels

Indien er gekozen wordt voor een vrijwel witte stijl, moet je rekening houden met extra verfkosten. Alle boven genoemde prijzen zijn inclusief verf en afwerking (lak, vernis of wax), en gebasseerd op een kleur, wil je meerdere kleuren of schildertechnieken erop, dan worden
hier extra kosten voor in rekening gebracht.

Kapstok/bijzettafel

Kapstok/bijzettafel

$30,- tot €50,-
Salontafel/laag kastje

Salontafel/laag kastje

$50,- tot €70,-
Eetkamertafel

Eetkamertafel

$75,- tot €95,-
Lage kast/dressoir

Lage kast/dressoir

$95,- tot €150,-
Brede hoge kast

Brede hoge kast

$150,- tot €225,-

muren

De kosten voor het schilderen van een muur die hierboven staan aangegeven zijn inclusief arbeidskosten. Gedetailleerd project zoals meerdere kleuren, effecten, patronen, muur
beschilderingen of ect dan komen er extra kosten bij kijken. Dit komt door meer tijd voor de opdracht, gebruik van meerdere kleuren, technieken, extra materialen, beamer ect.

15m2

15m2

$220,- tot €300,-
30m2

30m2

$450,- tot €600,-
60m2

60m2

$900,- tot €1200,-
220m2

220m2

$600,-

Volg Opgesmukt op social media