Jacky Color

Jacky Color shop

Mijn naam is Jacky Color en ik ben een intuïtief kunstenares. Vijftien jaar geleden kwam er een verandering in mijn  schilderstijl door het overlijden van mijn moeder. Ik merkte dat ik mijn emoties kon uiten op een canvas, vooral op een abstracte manier. Vooral met grote doeken: gooien met verf, schilderen met grote kwasten en schildersmesjes.  Zo kon ik mijn verdriet en frustraties verwerken en uiten. Daarnaast werkte ik met jute stoffen en andere materialen waar ik structuur mee kon creëren en vormen aan kon geven. Vaak ging ik intuïtief aan de slag en ontdekte dat mijn schilderijen iets betekende en wilde vertellen. Aan mij, maar vooral ook voor andere mensen. Het intuïtieve ben ik verder gaan ontwikkelen en kan het nu ook overbrengen aan andere mensen.

Thuis heb ik mijn eigen atelier, waarin een rustige en serene sfeer heerst. Daar geef ik de intuïtieve lessen en  workshops. Wil je meer informatie over de werken en exposities van Jacky klik dan hier. Ook zijn een aantal werken van Jacky te bewonderen in het atelier van Opgesmukt.

Volg Opgesmukt op social media