Forever Label

Forever Label Shop

The Forever Label is ontstaan uit een samenwerking met een lokaal bedrijf in Indonesië genaamd ‘Mimalis’.

Mimalis zet zich in om via hun Concept of Giving iets terug te geven aan VP Forever. Een betekenisvolle en  inspirerende samenwerking die het Forever Label mogelijk maakt. Alle opbrengst gaat 100% naar de lokale  gemeenschappen die VP Forever ondersteunt, Mimalis garandeert eerlijke lonen en duurzame werkgelegenheid voor de mensen die de producten maken. 

Het is de missie van VP Forever om oplossingen te creëren voor gemeenschappen in nood en we doen dit via onze verschillende kaders. Een van deze kaders is het Forever Label en is in het leven geroepen om onmiddellijke  lange termijn oplossingen te bieden voor kansarme gemeenschappen die zwaar worden getroffen door de  coronacrisis. VP Forever gelooft sterk in de kracht van het verenigen van mensen om een echt verschil te maken in  het leven van deze mensen. Door langdurige samenwerkingen op te zetten met bedrijven over de hele wereld, kunnen we de broodnodige ondersteuning bieden door middel van lokale werkgelegenheid.

Opgesmukt is een van de verkooppunten van het Forever Label in Nederland, u kunt zowel online bestellen of direct in de winkel. Wil je meer weten over deze geweldige stichting?! Klik dan hier voor Forever Label of Mimalis 

Volg Opgesmukt op social media