pagina layout

Annie Sloan Nieuw in mijn atelier en online

Ray’s Projects mag zichzelf eindelijk het Verkooppunt van Annie Sloan chalk paint in Delft  en omstreken gaan benoemen. Ik ben er dan ook ontzettend trots op dat Ray’s Projects  gekozen is voor Delft, Midden Delfland en omstreken.

Wat Annie Sloan zo bijzonder maakt is dat het hecht op bijna elke ondergrond de kleurechtheid is fantastisch, nog een bijkomend voordeel: de verf bestaat grotendeels uit  krijt, water en kleurenpigmenten. Daarnaast is schuren niet meer nodig en daarmee voor iedereen makkelijk te gebruiken is. Bovendien is de verf met water te verdunnen en zijn je kwasten ook met water en een beetje zeep weer makkelijk schoon te krijgen, en is de krijtverf van Annie Sloan bijna geurloos. Annie Sloan chalk paint bevatten geen chemicaliën zodat het ook veilig te gebruiken is in iedere kamer van je woning.

Annie Sloan chalk paint is een ademende en dus een poreuze verf, daarom moeten meubels dan ook worden afgewerkt met een laag  wax of (matte/gloss) vernis. Dit zodat je meubel waterafstotend wordt en beter bestand is tegen krassen en slijten. Wax of vernis is ook in mijn atelier als op mijn webshop te verkrijgen/bestellen.

Categoriën

Uitgelicht

Volg Ray's Projects op social media