Annie Sloan Nieuw in mijn atelier en online

Over Annie Sloan bij Opgesmukt

Opgesmukt mag zichzelf eindelijk het Verkooppunt van Annie Sloan chalk paint in Delft  en omstreken gaan benoemen. Ik ben er dan ook ontzettend trots op dat Opgesmukt gekozen is voor Delft, Midden Delfland en omstreken.

Wat Annie Sloan zo bijzonder maakt, is dat het hecht op bijna elke ondergrond de kleurechtheid is fantastisch, nog een bijkomend voordeel: de verf bestaat grotendeels uit  krijt, water en kleurenpigmenten. Daarnaast is schuren niet meer nodig en daarmee voor iedereen makkelijk te gebruiken is. Bovendien is de verf met water te verdunnen en zijn je kwasten ook met water en een beetje zeep weer makkelijk schoon te krijgen, en is de krijtverf van Annie Sloan bijna geurloos. Annie Sloan chalk paint bevatten geen chemicaliën zodat het ook veilig te gebruiken is in iedere kamer van je woning.

Annie Sloan chalk paint is een ademende en dus een poreuze verf, daarom moeten meubels dan ook worden afgewerkt met een laag  wax of (matte/gloss) vernis. Dit zodat je meubel waterafstotend wordt en beter bestand is tegen krassen en slijten. Wax of vernis is ook in mijn atelier als op mijn webshop te verkrijgen/bestellen.

Categoriën

Uitgelicht

Deze nieuwe formule van de Lacquer is verkrijgbaar in een glanzende of matte afwerking. Bij donkere kleuren een theelepeltje van de verf aan de lak toevoegen, dit om te voorkomen dat er een witte waas overheen valt. Voor de Lak gebruik je de Annie Sloan Flat Brush of rollertje.

Volg Opgesmukt op social media